in

Nasledila milion dolara od bivšeg dečka

Nasledila milion dolara od bivšeg dečka
Nasledila milion dolara od bivšeg dečka

Amerikanka Margaret Lozinger, koja sada ima 68 godina, naslediće milion dolara iz penzionog fonda svog bivšeg dečka s kojim je izlazila pre 34 godine, odlučio je sud.

Braća i sestre pokojnika osporavaju ovu tvrdnju, piše Wall Street Journal.

Lozinger je izlazila s Džefrijem Rolisonom tokom 80-ih godina, a 1987. godine, u rukom pisanoj oporuci, imenovao ju je kao jedinu korisnicu svog penzionog fonda, iako se njihova veza završila dve godine kasnije.

Sudske dokumente do kojih je došao WSJ sugerišu da je Rolison upoznao Margaret dok je igrao frizbi. Počeli su živeti zajedno, ali brak se nije dogodio jer on nije bio spreman.

Margaret je želela muža i decu pa je prekinula vezu i otišla. Kasnije se udala i dobila decu, dok je Rolison imao dugogodišnju partnerku.

Nakon što je Rolison preminuo u dobi od 59 godina, njegova braća nasledila su imovinu. Bili su iznenađeni kada su saznali da je bivša devojka postala korisnik njegovog penzionog fonda.

Margaret će naslediti sav novac iz njegovog penzionog fonda koji iznosi 1.15 miliona dolara. Braća su se borila na sudu, ali su izgubila. Na odluku su se žalili, a kompanija P&G u kojoj je pokojnik radio tvrdi da su pružili sva neophodna upozorenja o potrebi ažuriranja dokumenata.

Braća su se žalila na odluku smatrajući da to nije bila pokojnikova namera, već samo nemar.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /