in

Roditelji tvrde da je ovo majka koja je pretukla nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”

Roditelji tvrde da je ovo majka koja je pretukla nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”
Roditelji tvrde da je ovo majka koja je pretukla nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”

Nastavnica biologije u OŠ “Jovan Dučić” napadnuta je danas fizički i verbalno, prilikom čega je zadobila više povreda, između ostalog i kontuziju grudnog koša, dok roditelji dece iz pomenute škole tvrde da znaju ko je žena koja ju je napala.

Foto: screenshot

Žena koja je napala nastavnicu

Kako su dalje naveli roditelji ove škole gde se odigrao ovaj nemili incident, žena koja je napala nastavnicu biologije je kršna i sportski tip, a policiji je rekla da je završila kurs borilačkih veština.

Povređena nastavnica kolima hitne pomoći je nakon napada prevezena u bolnicu i, kako saznajemo, i dalje se utvrđuje stepen povreda.

Poznat stepen povreda

– Koleginica ima kontuziju grudnog koša, a povređeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine – rekla je jedna od koleginica povređene nastavnice koja je u njenoj pratnji otišla u bolnicu.

.

Foto: Privatna arhiva

.

Pregledi i dalje traju, koleginica je trenutno na snimanju, snima joj se vrat – kaže naša sagovornica.

– Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta – priča za “Blic” učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

.

Foto: Privatna arhiva

.

“Ne znaš ti, ku*ko, ko sam ja”

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

– Govorila joj je užasne stvari “Ne znaš ti ku*ko ko sam ja, je*aću ti mater – kaže učiteljica za “Blic”.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Kako smo već objavili, do napada je došlo danas popodne kada je majka petaka nezadovoljna zaključenom “dvojkom” došla u školu i po rečima napadnute nastavnice, najpre je vređala, a potom i krvnički pretukla.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /