in

“Pričao je kako će plakati za njim!” Komšije za “Blic”otkrile potresne detalje smrti dečaka (3) u Sjenici

“Pričao je kako će plakati za njim!” Komšije za “Blic”otkrile potresne detalje smrti dečaka (3) u Sjenici
“Pričao je kako će plakati za njim!” Komšije za “Blic”otkrile potresne detalje smrti dečaka (3) u Sjenici

“Naše selo ne pamti ovakvu tragediju, nastradao je naš najlepši cvet. Dete koje nije ni počelo da raste, njegovi roditelji su skrhani!”, ovim rečima za “Blic” su komšije porodice dečaka D.H. (3), koji je nastradao juče u selu Draževice nadomak Sjenice, opisale tragediju koja je pogodila njihovu zajednicu.

policija

Foto: Robert Getel / RAS Srbija

policija

Komšije neutešne porodice otkrile su za “Blic” sve detalje tragedije u kojoj je nastradao maloletni dečak, ističući da su scene bile uznemirujuće, ali i da porodica ne može da dođe sebi od gubitka sina.

“Majka ugledala sina koji ne daje znake života!”

– Kobnog dana dečak se igrao u dvorištu porodične kuće kao i svakog drugog dana. Otac mu je popravljao ljuljašku na kojoj se svakodnevno igrao, dok je majka u tom trenutku bila u kući i čistila. Dečak se igrao po dvorištu, niko nije mogao ni da zamisli da se ovako nešto dogodi – priča naša sagovornica.

Naglašava i da je dečak ušao u parkirani automobil i izbacio glavu i ruku kroz prozor, te da je nakon toga pritisnuo dugme za zatvaranje prozora.

– Majka nastradalog dečaka izašla je kroz prozor i videla da dečaka nema nigde u dvorištu. Izašla je napolje i videla sina u automobilu koji ne daje znake života, ceo je prebledeo – navodi komšinica.

“Pričao je kako ćemo plakati za njim!”

Kako kaže, majka je zajedno sa ocem dečaka sina odvezla u bolnicu, ali nažalost, dečak nije davao znake živote.

– Velika tragedija, nemi smo od bola. To je dobra, domaćinska kuća, oni su divni roditelji. Imaju još jednog sina koji ima možda godinu dana. Skrhani su od bola, jedva stoje na nogama – kaže ona.

Komšije tvrde da je dečak mesec dana pre smrti pričao kako će svi plakati za njim, kao i da će tada doći mnogo ljudi.

Šta je on znao, imao je samo tri godine, a pričao je kako ćemo plakati za njim. Takva mu je sudbina, tuga do neba – zaključuje naša sagovornica.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /