in

Majka nestalog Nišlije očajna, moli za pomoć

Majka nestalog Nišlije očajna, moli za pomoć
Majka nestalog Nišlije očajna, moli za pomoć

Marica Đorđević, majka 41-godišnjeg Milana koji je u ponedeljak nestao na Bojaninim vodama, apeluje na sve koji mogu da pomognu da se njen sin pronađe.

.

Foto: screenshot

.

Kaže, da ga je poslednji put videla u ponedeljak, popili su kafu zajedno. Niko ne zna šta se tačno dogodilo. Porodica smatra da bi psi mogli da pomognu u potrazi za Milanom. Prema dosadašnjim saznanjima Milan Đorđević viđen u ponedeljak u 12 sati u Jelašnici, a tek oko pet, šest sati njegova kola su viđena na parkingu na Bojaninim vodama.

“Potrebni su nam psi”

Policija, vatrogasci, pripadnici Gorske službe spasavanja, šumari, porodica i prijatelji i dalje tragaju za 41-godišnjim Milanom Đorđevićem, koji je nestao na izletištu Bojanine vode.

– Sve mislimo da je on negde dole. Daće bog da je živ, ovo je mnogo, četvrti dan. Potrebni su nam psi, da mogu da nanjuše telo čoveka. Imamo njegove stvari koje mogu da nanjuše. Stariji sin je gore, tu su svi planinari, drugovi. Dronovi sa termovizijom, jer je teren katastrofalan. Pošli su šumari i policija, ali su oni uglavnom na Bojaninim vodama, a ja apelujem da siđu dole pored Studene, Čuklenika – kaže Marica i dodaje:

“Stigla mi je poruka od jednog čoveka”

Juče mi je stigla poruka od nekog čoveka, koji je biciklista, pošao je biciklom gore, a treba mu sat vremena, usput ga sreo samo automobil crveni beogradskih tablica. Mi smo to prosledili SUP-u i kada se popeo kola su bila gore.

Oko pet, šest bio je već parkiran gore. U kolima su mu ostali i privatni i službeni telefon i sve. Kod sebe nije imao ništa – kaže očajna majka nestalog Milana.

Na parkingu izletišta pronađen je njegov automobil na kome nema tragova obijanja ili tragova koji bi ukazalo na to da se dogodila saobraćajna nezgoda.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /