in

Retrogradni Saturn dolazi 29. juna

Retrogradni Saturn dolazi 29. juna
Retrogradni Saturn dolazi 29. juna

Retrogradni Saturn ulazi u znak Riba 29. juna, obeležavajući period koji nas podseća na naše duboke, često nesvesne emocije. U astrologiji, Ribe simbolizuju fantazije, nesvesno i duhovne veze, a Saturn nas sada poziva da se usredsredimo i sagledamo sve što nas duboko dotiče. Ova faza retrogradnog Saturna, koja traje do 15. novembra, podseća nas na lekcije koje smo možda prebrzo prošli ili ignorisali.

Tokom proleća, od 19. marta do 8. juna, mnogi od nas su se suočili sa intenzivnim emocijama koje su nas možda mučile. Sada je vreme da dublje istražimo ta osećanja i razmotrimo kako da postignemo emocionalnu jasnoću i ravnotežu koju Saturn traži.

Saturn u Ribama nagoveštava da će ova retrogradna faza doneti naglašenu duhovnu svest i može nas naterati da se suočimo sa dubokim emocionalnim pitanjima. Na primer, ako osećate nezadovoljstvo u vezi, možda ćete morati da razgovarate sa partnerom o svojim unutrašnjim potrebama. Za one koji su u ljubavnim trouglovima, ova faza može doneti jasnoću o njihovoj situaciji.

Ribe su znak spiritualnosti, a Saturn je planet karmičkih lekcija. Ova faza retrogradnog Saturna može nas podstaći da otkrijemo svoje skrivene fantazije i da pronađemo unutrašnji mir. Kao što je Osmica pehara u Tarotu simbolizuje, možda ćemo biti vođeni da napustimo nešto što nas više ne ispunjava emotivno, verujući da ćemo pronaći nešto što nas zaista čini srećnima.

Usred fokusa na duhovno i emocionalno, očekuje nas i pomračenje u Ribama 18. septembra, što će dodatno pojačati introspektivni i emotivni ton ovog perioda. Pomračenja su vremena kada možemo duboko ući u prošlost i suočiti se sa onim što smo možda izbegavali.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /