in

21. juna stiže najmoćniji pun Mesec ove godine

21. juna stiže najmoćniji pun Mesec ove godine
21. juna stiže najmoćniji pun Mesec ove godine

Junski pun Mesec je poznat i kao “jagoda” Mesec, zbog svoje posebne boje koju dobija pod uticajem Sunčevog svetla iz specifičnog ugla. Ovaj astrološki događaj ima dubok uticaj na sve znakove Zodijaka, ali donosi jasnoću i priliku za završetak ciklusa i poglavlja u životu.

Astrolozi ističu da će Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi najviše osetiti uticaj junskog punog Meseca. Evo šta ih čeka:

Vaga

Za Vage, junski pun Mesec donosi izazove u porodičnim odnosima i pitanjima vezanim za dom. Možda ćete promeniti prioritete u životu, uključujući povratak na posao ili upravljanje nekretninama. Iako može biti izazova i neočekivanih promena, fokusirajte se na pozitivne aspekte i veće dobro koje donose.

Jarac

Ovaj period obeležiće važne odluke u ličnim odnosima i izboru mesta za život. Očekujte značajne događaje u romantici i poslu, poput sklapanja važnih poslova ili novih projekata. Lunarni događaji mogu značajno uticati na tok vašeg života, donoseći pozitivne promene i prilike za napredak.

Rak

Vaši partnerski odnosi i ljubavni život su prioritet tokom ovog perioda. Možda ćete preispitati svoje izbore i postaviti granice radi emotivne sigurnosti. Finansijski, očekuje vas sreća i mogućnost nasledstva ili vraćanja dugova. Promene u životu vaših roditelja takođe su moguće.

Ovan

Puni Mesec stavlja vaše lične ciljeve i društveni status u centar pažnje. Moguće je da ćete se baviti pitanjima vezanim za brak, razvod ili napredak u karijeri. Finansijska sfera će takođe biti u fokusu, a moguća su poslovna putovanja ili obuke koje će podržati vaš profesionalni razvoj. Osetićete unutrašnji poriv za promenama, ali važno je donositi odluke na osnovu emotivnog zadovoljstva i ispunjenosti.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /