in

Pomoću OVE vežbe rešite se NADUTOSTI u stomaku: Za samo par minuta do vidljivih REZULTATA!

Sisi Nansera, joga instruktorka, na svom TikTok profilu redovno deli snimke na kojima pokazuje različite tehnike vežbanja koje pomažu u smanjenju različitih tegoba i bolova.

Nansera pokazuje vežbe koje smanjuju osećaj nadutosti i gasova u stomaku. U prvom videu ona je sela na pod i sklupčala se u fetus položaj, samo na kolenima, dok je dlanove stavila na butine. Pre nego što je zauzela taj položaj ona je duboko udahnula.

– Dok ste u ovoj pozi ravnomerno i lagano udahnite i izdahnite vazduh više puta. Na taj način brže ćete da izbacite višak gasova iz organizma –  savetovala je ona.

 

 

Usledili su brojni komentari, a jedan od pratilaca je napisao kako mu je ovo pomoglo da se oslobodi gasova.

– Neverovatno, koliko ovo zapravo deluje – glasio  je jedan od komentara.

Joga instruktorka je zatim na drugom snimku objavila još jedan način koji delotvorno smanjuje nadutost. Ona je legla leđima na pod i podigla noge uvis, savijajući ih pod uglom od 90 stepeni.

 

 

– Dok ovako ležite zatvorite oči i fokusirajte se na disanje’. Na ovaj način, aktivira se parasimpatičko stanje – poznato kao stanje odmaranja i varenja. Kako biste ostvarili rezultate, najbolje je da se ovoj pozi zadržite između jednog i pet minuta – savetovala je ona.