in

Mnogi ih jedu za DORUČAK, a malo ko zna da ublažavaju OPEKOTINE OD SUNCA: Majka priroda pruža mnoge prirodne metode za tretiranje kože

Sada je jedino bitno kako da umirite bolove i kožu što je pre moguće, a mi vam nudimo prirodna rešenja

Dostupno je nekoliko medicinskih sprejeva za opekotine od sunca. Iako su ti proizvodi često laki za upotrebu, neki ljudi smatraju da su hemikalije jake za vašu kožu. A može biti trenutaka kada ne možete da dođete do prodavnice u kojoj se nalazi proizvod koji vam je potreban.

Često je najbolji lek za opekotine od sunca staromodni lek napravljen od uobičajenih stvari koje imate u kući.  Nema potrebe da trošite novac na skupe tretmane koji leče opekotine od sunca. Majka priroda pruža mnoge prirodne metode za tretiranje vaše kože kada je oštećena od sunca.

Ovsena kaša

Ovsena kaša može biti savršeno zrno prirode. Ovsena kaša je ukusna kao obrok, a takođe može da umiri kožu koja je oštećena ili iritirana.To je prirodan proizvod bez hemikalija koji se nalazi u svakom ormariću za lekove ili ostavu. Pratite ove korake da biste lečili teške opekotine od sunca ovsenom kašom:

  • Ovsene pahuljice kuvajte prema uputstvima na pakovanju. Dodajte malo više vode nego što je naznačeno da dobijete tečnu konzistenciju.
  • Pustite da se ovsena kaša potpuno ohladi.
  • Obilno nanesite na oštećenu kožu, pazeći da ovsene pahuljice ne trljate previše.
  • Ostavite ovsene pahuljice na koži dok se ne postigne željeni nivo olakšanja
  • Isperite hladnom vodom.
  • Ponovo nanosite onoliko često koliko je potrebno, nemojte ponovo koristiti istu zob

BONUS VIDEO

 

.