in

Marijani Mateus dijagnostifikovan tumor – Najžena

Marijani Mateus dijagnostifikovan tumor – Najžena
Marijani Mateus dijagnostifikovan tumor – Najžena

Modna kreatorka i poslovna žena Marijana Mateus, poznata po svom širokom osmehu i javnoj prisutnosti, retko je skrivala svoj privatni život. Ipak, malo ko zna za tešku životnu borbu koju je vodila.

U braku dugom sedam godina sa nekadašnjim nemačkim fudbalerom Lotarom Mateusom, Marijana je doživela razvod 2009. godine. Ova poznata Srpkinja prolazila je kroz teške trenutke, a još manje je poznato da se suočila sa ozbiljnom bolešću.

Neposredno pre razvoda, Marijani je dijagnostikovan tumor između debelog creva i jajnika. Lekari su pred operaciju bili u neizvesnosti da li je u pitanju maligni ili benigni tumor, što je dodatno otežalo već težak period u njenom životu.

 

 

Marijana je otvoreno govorila o ovom izazovu, ističući da je bolest bila rezultat stresnog života koji je vodila. Shvativši značaj samopreispitivanja i ljubavi prema sebi, hrabro je podnela sve izazove koje je život stavio pred nju.

Nakon šest nedelja saznanja o operaciji, Marijana je izdržala sa stoicizmom. Zahvaljujući divnom lekaru, odličnoj nezi i sreći, operacija je prošla uspešno. Nakon što su lekari utvrdili da neće biti potrebe za zračenjem, Marijana se uspešno oporavila.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /