in

Jabukovo SIRĆE sa još četiri sastojka važi za NAJMOĆNIJI napitak: Uklanja toksine i prži KILOGRAME za samo 20 dana

Leto nam je skoro pa na pragu i skoro pa svi su u potrazi za nekim brzim rešavanjem kilograma. Često to može i da pođe za rukom kada se odaberu prave namirnice. 

Neke od njih zaista brzo podstiču metabolizam i pomažu kod gubitka masnih naslaga. Jabukovo sirće je možda jedna od najpoznatijih.

Ta kiselina moćno deluje na naš ogranizam i čisti od svih toksina i otrova, pa i poboljšanja varenje. Proleće je pravo vreme upravo i za jedno i drugo. Za detoksikaciju organizma i topljenje sala primenite jedan stari, narodni “lek” koji ne košta mnogo, a daje itekako dobre retultate.

Jabukovo sirće, cimet sa kombinacijom propolisa je pravi lak i moćan miks koji će vaše kilograme istopiti. 

Shutterstock

 

Sastojci: 

Jogurt,

med,

jabukovo sirće,

cimet,

propolis.

Priprema:

U pola litre jogurta dodati 1 kašiku meda, 1 kašiku jabukovog sirćeta, 1 kašičicu cimeta i 40 kapi 30 odsto tinkture propolisa.

Ovu mešavinu možete i da obogatite korisnim antioksinasima kao što su borovnice, ili da dodate šaku oraha, četvrtinu banane. Opet, nije obavezno.

Kako se konzumira:

Jedite dve kašike ove mešavine na svaka dva sata tokom 20 dana i očistićete telo od otrova i podstaći gubitak kilograma. Primetićete i da vam se stanjio struk, kosa postala sjajnija, a nivo energije drastično skočio.

Pre bilo kakvog novog režima ishrane, posavetujte se sa lekarom.