in

Zbog njene LEUKEMIJE plakala je bivša Juga: Igrala je UNUKU Bate Živojinovića, danas živi u inostranstvu i POZNATA je po drugom ZANIMANJU

 

Domaći film “Ptice koje ne polete” objavljen je pre tačno 25 godina. U centru radnje je devojčica Vesna koja boluje od leukemije, koja odlazi kod svog dede samotnjaka iz gradske vreve na planinu ne bi li se izlečila prirodom, a sudbina ove filmske junakinje razgaljivala je i one koji su manje emotivni.

Printscreen/Youtube

 

Devojčicu Vesnu, zbog čije sudbine su mnogi plakali u pomenutom filmu tumačila je Ivana Šurdić, koja danas ima 37 godina, ne živi u Srbiji i bavi se poslom koji nema veze s glumom. Naime, lepa Ivana je dizajnerka i živi u Firenci. Kaže da su njene kreacije popularne.

 

 

Kada bolje pogledamo njene fotografije, vidimo da se nije drastično promenila, osim što je starija i ima drugačiju boju kose i frizuru.

Za film “Ptice koje ne polete” scenario i režiju potpisao je Petar Lalović, a snimljen je 1997. godine.

 

 

Pored Ivane Šurdić, u ovom delu jugoslovenske kinematografije uloge su tumačila i neka od najvećih imena domaćeg glumišta poput Bate Živojinovića, Nede Arnerić, Miodraga Krivokapića, Petra Kralja, Svetlane Cece Bojković i drugih.

 

 

 

 

Nakon 13 godina zajedničkog života i četvoro dece: Evo zašto se Mirka i Vujadin još uvek nisu venčali?

Na profesorku FRANCUSKOG su "otkidali" devedesetih: Pamtimo je iz kultnog filma "Lajanje na zvezde", sada ima 54 godine i evo kako izgleda