in

Zašto princ Vilijam ne nosi burmu? Teorije o nestanku Kejt Midlton se samo nižu, a sada su svi ovo primetili

Fotošopirana fotografija koju je objavila Kejt Midlton ne prestaje da izaziva nove teorije zavere. Mnogi su primetili da ona na toj fotografiji ne nosi svoj čuveni verenički prsten od safira i dijamanata, kao ni burmu.

Kako je pisao „Miror“, princezini predstavnici za medije su odgovorili na pitanja o njenom prstenu rekavši da je “kraljevska porodica bila kod kuće kad je fotografija snimljena”. Princeza u javnosti uvek nosi prstenje, ali ne kod kuće. Međutim, njen suprug, princ Vilijam već dugo ne nosi burmu, za razliku od brata, princa Harija, koji je uvek nosi.

Shutterstock

 

Mnogi su se zbog toga zapitali da li postoje problemi u braku princa i princeze od Velsa. Ali, prema pisanju britanskog medija, nema razloga za brigu. Vilijam jednostavno ne voli nakit i zato ne nosi burmu.

Mesec dana pre njegovog venčanja s Kejt najavljeno je da on tokom razmene zaveta neće staviti burmu. “Ne voli nakit. Nikada ga nije nosio. Odlučio je sam da neće nositi ni burmu i to je njegov lični izbor”, rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za „Miror“.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /