in

Zajedno i nakon 35 godina: Džon Bon Džovi se prisetio venčanja sa ženom Doroteom, svi su bili šokirani!

Zajedno i nakon 35 godina: Džon Bon Džovi se prisetio venčanja sa ženom Doroteom, svi su bili šokirani!
Zajedno i nakon 35 godina: Džon Bon Džovi se prisetio venčanja sa ženom Doroteom, svi su bili šokirani!

Džon Bon Džovi se osvrće na bekstvo sa suprugom Doroteom Bon Džovi uoči godišnjice njihovog braka.

Frontmen grupe ,,Bon Jovi” (62) i njegova srednjoškolska ljubav Dorotea (61) venčali su se u aprilu 1989, pet godina nakon što se prvi put proslavio sa debitantskim singlom benda „Runaway“.

Bon Džovi se sada priseća da je doneo odluku je oženi dok su „uživali u trenutku“ kada je on bio na turneji.

„Bili smo u Los Anđelesu, u Kaliforniji, bend je bio na putu na turneji u Nju Džersiju, i ako otvorite zavese moje hotelske sobe, videćete veliki bilbord na kome nas petoro [članova benda ,,Bon Jovi”] gledamo u moj prozor“, priseća se Bon Džovi. „Moja devojka, koja je tada bila moja verenica, i ja smo imali slobodnu noć, i ja sam rekao: ‘Treba mi veće uzbuđenje – dobio sam ideju. Hajdemo sada u Vegas.’ A ona je rekla: ’Sada?’ Rekao sam: ’Sada.’“

Printscreen/Instagram/jonbonjovi

 

I tako, mladi par se zaputio ka Vegasu, gde im je „taksista bio svedok“, dok su izgovarali sudbonosno „da“, priseća se on.

Kada su vesti izašle u javnost, „šokirale su mnoge ljude — šokirale su sve: bend, menadžment, agente, advokate, roditelje, svejedno“, priseća se Bon Džovi. „Šteta jer je to trebalo da bude prelep trenutak, ali nakon što smo to uradili, ljudi su pokušavali da nam ga oduzmu, sve dok nisam ustao i rekao, ‘Čekaj malo, zašto živimo svoj život za nekog drugog?’ I 35 godina kasnije, još uvek smo u braku. ”

Osvrćući se unazad, „posrećilo nam se odmah“, kaže dobitnik Gremija, koji prepričava njihovu ljubavnu priču u svojim novoj dokumentarnoj seriji ,,Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”, prenosi People.

 

 

Par je uživao u mnogim srećnim uspomenama tokom godina, uključujući podizanje četvoro dece: ćerke Stefani (30) i sinova Džesija (29), Džejka (21) i Romea (20).

 

Bonus video:

 

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /