in

Viđeni prvi put nakon zabrinjavajuće objave: Hejli i Džastin Biber vidno neraspoloženi bežali od paparaca

Hejli i Džastin Biber viđeni su prvi put nakon što je njen otac Stiven Boldvin zabrinuo fanove jer je javno molio hrišćane da mole za njih. Manekenka i pjevač snimljeni su kako dolaze u crkvu u Los Anđelesu u svom novom Tesla Cybertrucku vrednom 90.000 dolara.

Hejli je izgledala neraspoloženo u žutom džemperu i širokim farmerkama, dok se Džastinovo lice jedva videlo ispod kapuljače njegove prevelike crne majice. Par koji je nedavno proslavio petu godišnjicu braka često sebe opisuje kao “pobožne hrišćane”.

Viktor je istaknuo da se njegova supruga Elin Marks i Hejlina majka Kenja Boldvin “često mole zajedno” za mladi par. Iako je Stiven podelio objavu na svom Instagram storiju, nije ponudio nikakav dodatni kontekst o tome kroz što oni prolaze.

Međutim, obožavatelji su se zabrinuli za dvostrukog dobitnika Gremija i manekenku, kao i za stanje njihovog braka pa su počeli da pišu brojne komentare ispunjene molitvama. “Trebaju naše molitve više nego ikada”, stoji u jednom od komentara ispod objave.

BONUS VIDEO: