in

Uživo iz Londona: Ujak Kejt Midlton otkrio u kakvom je stanju princeza

Kejt Midlton nakon abdominalne operacije “ima najbolju negu na svetu”, rekao je njen ujak Geri Goldsmit, koji trenutno učestvuje u britanskoj verziji rijaliti programa “Veliki brat-poznati”.

Goldsmit je istakao da ga je u to uverila njegova sestra Kerol Midlton, majka princeze od Velsa, piše Skaj njuz. On je dodao da smatra da nije po bontonu da komentariše zdravlje princeze, pošto ona ne želi da razgovara o tom pitanju, ali da će, ako bude bilo zvaničnog saopštenja o bolesti, on izneti svoje mišljenje.

Učesnik „Velikog brata“ potvrdio je da će se princeza Kejt vratiti zvaničnim dužnostima, što je Bakingemska palata najavila da će se dogoditi posle Uskrsa.

Buduća kraljica primljena je 16. januara u Londonsku kliniku, privatnu bolnicu u kojoj se kralj Čarls Treći lečio zbog uvećane prostate, na planiranu operaciju abdomena. Princeza od Velsa nije viđena u javnosti od kraja decembra, kada je snimljena u božićnoj šetnji sa ostalim članovima kraljevske porodice, u Sandringemu, u Norfoku.

Profimedia

 

Ministarstvo odbrane Velike Britanije u sredu je ispravilo grešku, nakon što je prethodno navelo princezu od Velsa kao jednu od pristutnih na „Pozdravu bojama“, svečanosti koju izvode pukovi britanske vojske i vojske Komonvelta, zakazanu za 8. jun, prenose agencije.

Aktivistička grupa „Ženska pomoć“ kritikovala je odluku da se Goldsmit priključi rijaliti programu, budući da je 2017. kažnjen 12-mesečnim društvenim radom, nakon što je priznao da je napao svoju suprugu u alkoholisanom stanju. 

 

 

Bonus video: