in

U šestoj deceniji izgleda kao dvadesetogodišnjakinja: Žena Zlatana Ibrahimovića svoju vitku liniju duguje ovom triku

Supruga Zlatana Ibrahimovića, Helena Seger i te kako privlači pažnju svojom zgodnom figurom i neverovatno mladolikim izgledom u 52. godini.

 

 

Zanosna nekadašanja švedska manekenka je održala svoje telo u zavidnoj formi, iako ponosno gazi šestu deceniju. Naime, Helena je visoka oko 170 cm, a kilaža joj vari od 52 kg do 55 kg, te nam ove brojke govore da ima skoro idealnu građu, iako ona smatra da su joj noge prekratke, a usne prevelike.

Evidentno je da se njena kilaža ne menja godinama, kao i da joj je svaki mišić na telu izvajan, te joj i mnogo mlađe dame zavide na tako vitkoj liniji.

 

 

Ali, da bi imala zanosan izgled Zlatanova lepša polovina redovno ide na treninge, a tajna je u tome što obavezno koristi tegove tokom vežbanja. Takođe, vodi računa šta unosi u svoj organizam i trudi se da ne jede često nezdravu hranu, piše stil.kurir.rs.

 

 

Sa druge strane, ona ne troši previše vremena na odabir modnih kombinacija, ističe da se bolje oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama. Ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, a uživa u brzoj vožnji na motociklu.

Ova leptica je već skoro dve decenije u ljubavi sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem sa kojim ima i dvoje dece. Njihova romansa je interesantna javnosti, jer je Helena starija od njega 11 godina.

Međutim, ona ne želi da poput mnogih ima status “žene fudbalera” i beži od medija, te gotovo nikad ne daje intervje, pa je zaista retkost da je vidimo, čak i na događajima koji se organizuju u Zlatanovu čast.