in

transrodna glumica promenila pol – Najžena

Kada se na dodeli Oskara u Dolbi teatru pojavio Eliot Pejdž, mnogi su se zapitali odakle im je poznat. Reč je, naravno, o nekadašnjoj glumici Elen Pejdž, zvezdi filma “Džuno”, koja je promenila pol i postala muškarac.

Holivudski glumac Eliot Pejdž, koji je ranije bio poznat kao Elen Pejdž, potpuno je prigrlio svoj novi identitet i ne libi se da podeli golišave fotografije kako bi pokazao kako sada izgleda. Nakon operacije grudi, postigao je muževniji izgled koji mu pruža dodatno samopouzdanje.

Posle je, 37-godišnji Eliot je na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju na kojoj pozira bez majice, ponosno pokazujući svoje novo telo.

Shutterstock

 

Eliot je u martu 2021. godine potvrdio da se podvrgao operaciji promene pola, koja je uključivala uklanjanje tkiva dojke radi postizanja željenog muževnog izgleda. Zahvaljujući hormonskim terapijama i raznim zahvatima, postigao je željene rezultate i danas izgleda kao pravi isklesani muškarac.

“To je u potpunosti promenilo moj život,” izjavio je za magazin Time. “Operacija me oslobodila ogromnog stresa i omogućila mi da se konačno osećam kao pravi ja.”

“Srećan sam što ovo pišem i što sam konačno stigao do ovog mesta u svom životu. Zahvalan sam na neverovatnim ljudima koji su me podržavali na mom putu. Ne mogu dovoljno da izrazim kakav je izvanredan osećaj konačno voleti samoga sebe,” dodao je glumac.

Lepotica za kojom su mnogi uzdisali postala muškarac: Nekadašnja glumica promenila pol, pa objavljuje golišave fotografije

Profimedia

 

Njegova bivša supruga, Ema Porter, izjavila je da je veoma ponosna na Eliota, ali su ipak odlučili da se raziđu i svako je krenuo svojim putem. Eliot je u januaru podneo zahtev za razvod nakon tri godine braka.

Osim transformacije, Eliot je aktivno angažovan na polju prava transrodnih osoba. Često koristi svoju platformu da podigne svest o problemima sa kojima se suočava trans zajednica i da se bori za njihova prava. Njegova hrabrost i otvorenost inspirisale su mnoge ljude širom sveta.

Eliot Pejdž se takođe vratio svojoj glumačkoj karijeri i nastavlja da radi na raznim projektima. Njegova uloga u popularnoj seriji “The Umbrella Academy” prilagođena je njegovom novom identitetu, a fanovi su ga prihvatili sa ogromnom podrškom. Nastavlja da dokazuje svoj talenat i odlučnost, pokazujući da promene u životu, koliko god bile velike, ne moraju biti prepreka u ostvarivanju ličnih i profesionalnih ciljeva.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /