in

Taman se vratila, a one je brutalno izbacile: Trio iz serije “Seks i grad” uveliko slavi novu sezonu, a od Samante ni traga ni glasa

Serija, kao što se sećate, prati četiri drugarice koje žive u Njujorku i koje su nam pokazale da ne postoje pravila po kojima treba da živimo i da je svaki put koji izaberemo pravi za nas.

Prošle godine gledali smo Keri, Mirandu i Šarlot u spin-offu serije “I tek tako”, a u novoj sezoni, kako je to pompezno najavljeno, konačno se vraća i odbegla Samanta Džons.

Kim Katrel je u seriji glumila mnogima omiljenu provokativku Samantu, ali je zbog loših odnosa sa članovima producentskog tima odlučila da više ne želi da snima sa svoje tri koleginice, niti sa Majklom Patrikom Kingom.

Da su glumice i dalje u lošim odnosima, potvrdilo se juče kada su se Parker, Nikson i Dejvis obratile fanovima povodom 25 godina od emitovanja prve epizode ​​kultne serije.

Tri nasmejane prijateljice vidno se veoma vole, a Kim im se i ovog puta nije pridružila, tako da su je ladno eliminisale kao da nije ni postojala. Nama je to baš tužno. 

 

 

– Dvadeset pet godina, o moj Bože, šta se dogodilo u našim životima za 25 godina? Stvorili smo porodice. Stvorili smo odnose. Razumem da ste imali isto iskustvo u svojim životima i volimo vas što ste nam se pridružili toliko godina”, rekla je Sara Džesika Parker, a Samanta Nikson je dodala:

– Hvala vam što nas volite, što ste nam se pridružili i što ste nam dali šansu. 

 

Pošto je nema na proslavi, pogledajte Samantu u našoj galeriji