in

Sve oči su bile uprte u ĆERKU Monike Beluči: Godinama je Devu KRILA od javnosti, sada je ZABLISTALA na reviji, mnogi kažu da je LEPŠA od majke

Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela lagano ali sigurno gradi karijeru u svetu mode. Lepa crnka suvereno se kreće ka modnom vrhu, a do sada je učestvovala i revijama nekih od najvećih brendova, ali i pozirala na naslovnici Vogue, Elle, Harper’s Bazaara i mnogih drugih.

Iako ju je Monika godinama krila od medija, pokušavajući na taj način da joj obezbedi normalno detinjstvo, očigledno je da krv nije voda, te je Deva ipak odlučila da prati majčine stope.

 

 

Ipak, za razliku od druge dece slavnih za koje se pričalo da su uspeh ostvarili zahvaljujući poznatim roditeljima, kada je reč o Devi, njena lepota osigurala joj je da postane jedno od najtraženijih imena u svetu mode.

Tako je u subotu na Dolce&Gabbana reviji na Siciliji upravo Deva bila jedna od glavnih zvezda, a na prizor mlade manekenke u prozirnoj haljini od čipke malo ko je mogao ostati ravnodušan. Šou je iz prvog reda pratila mama Monika koja nije skrivala ponos zbog svoje mezimice.

 

 

Deva je prošetaka u neobičnoj crno beloj tolaeti sa dugim rukavicama od tila i satenskim baletankama, dok je crnu kosu pustila da ležerno pada u talasima, zbog čega su mnogi komentarisali da je ista majka sa početka karijere.

Međutim, italijanski mediji preneli su da se Deva odmah nakon što je sišla sa piste onesvestila, a kao razlog navela se vrućina. Ipak, po njenom hodu na reviji niko nije mogao da nasluti da joj nije dobro, odnosno, posao je odradila na visini zadatka, odnosno poput pravog profesionalca.

Profimedia

 

Inače, Deva redovno sarađuje sa proslavljenim italijanskim dvojcem i neretko je glavna zvezda njihovih kampanja, a pre nekoliko meseci snimala je i reklamu za njihov parfem “Shine” na jezeru Komo.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO