in

Šokantan stajling Serene Vilijams: Ono što je najbolja TENISERKA sveta obula za žurku, ŽENE u Srbiji ne bi kupile ni za 100 dinara

Mnogima omiljeni glumac Tom Kruz, proslavio je svoj 60. rođendan pre samo par dana, iako mnogi ne mogu te godine da mu daju zbog njegovog mladolikog izgleda, on je svoj rođendan dočekao u punom sjaju. 

Glumac je sjajno započeo nedelju kada je 4. jula prisustvovao otmenoj večeri sa grupom ljudi, uključujući Serenu Vilijams (40) i Natali Portman (41), u restoranu Novikov u Londonu, u Engleskoj. 

 

Profimedia

 

 

Ono što ju zaista veliku buru izazvalo, jeste celokupan stajling Selene Vilijams. Problem je taj što njena celokupana  kombinaciji koju je ona obukla, prosto nije išla.

Mala roze haljinica je sasvim okej odevni komad ali kada se na sve to ne obuku ispod crne mržaste čarape, pa makar i one bile “Gucci” to nikako nije dobro.

Profimedia

 

Odavno postoje pravila, koja se moraju proštovati jer u suprutnom ćete izgledati kao cirkus. 

Najbolji deo sada dolazi… Na taj katastrofali gornji deo, obula je otvorene crne patike sa krznom i dovršila celokupan stajling sa nulom bodova. 

Profimedia

 

Jedna je velika istina da ukus i stil nikakve pare ne mogu kupiti. Možete imati milione a da izgledate kao Serena tog dana, jer prosto nemate “njuha” za to. Možete da odete u neku prvu radnju sa stvarima i iz nje izađete kao “milion dolara” jer  prosto do nas je. 

Ipak, Sereni ne možemo ovaj kiks toliko da zamerimo jer ona niti je pevačica, niti glumica ili nešto peto, da bi morala da vodi računa o tome.. Ona je teniserka i sasvim je okej da joj moda i oblačenje nisu primarna stvar. 

BONUS VIDEO