in

Sofija Vergara napunila 50 godina, a izgleda kao da ima 20: Tajna je u njenom JELOVNIKU i jednom TRIKU, svako veče praktikuje jednu VAŽNU stvar

Ovu objavu većina je iskoristila da poznatoj glumici čestita rođendan, anizali su se i komentari u kojima su joj pratioci poručivali da izgleda i do 20 godina mlađe.

 

 

Zanimljivo je da se glumica u potpunosti ne odriče nezdravih grickalica, ali se oslanja na određene zdrave navike kako bi održala perfektnu liniju.

Osim što ide na jogu, pleše i vozi bicikl, lepa Sofija Vergara jede pet obroka dnevno, ali ne odriče se sladoleda i kolača, a posebno voli one čokoladne.

Glumica za doručak jede sveže voće i kuvano povrće, zajedno sa voćnim napicima i kaže da joj ovakav obrok pomaže da se “napuni” energijom na početku dana. Za prvu užinu, Sofija voli da se počasti nečim slatkim – najčešće sladoledom, a kaže da joj ova poslastica pomaže da ubije želju za slatkišima.

Kada je reč o ručku, ova lepotica najviše voli da jede testeninu.

“Volim da jedem zdravo, ali ne želim da postanem opsednuta time i zbog toga sebi dozvoljavam da se počastim nekim ne baš zdravim namirnicama”, ističe ona.

Druga užina podrazumeva unos voća ili žitarica, uz čašu soka. Takođe, kaže da pije dosta vode kako bi ubrzala sagorevanje masti, ali se trudi i da jede namirnice koje prirodno sadrže vodu – lubenicu, krastavac…

Za večeru jede manje obroke, a bira uglavnom namirnice koje sadrže što manje ugljenih hidrata – dakle, tek toliko da ne legne u krevet gladna.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO