in

Sin Peđe Stojakovića je isti OTAC: Presladak je, najveći koledži se otimaju oko njega, a Amerika će tek pričati o ANDREJU

Andrej Stojaković je 17-godišnjak koji mnogo obećava, igra u jednoj srednjoj školi u Sakramentu, a sada je već posetio dva slavna koledža koji su ga zvali!

 

Njegova majka Grkinja Aleka, koja je obajvila ovaj video, udala se za Peđu Stojakovića 2006. u Solunu. Venčanje je prštelo od glamura, koštalo je 100, 000 evra, a na njemu je prisustvovalo 500 ljudi. Brak bivše manekenke koju javnost često oslovljava sa “prelepa grkinja” i nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, PAOK-a, Sakramenti kingsa i Dalas maveriksija, nije zadesio apsolutno nijedan skandal.

Osim najstarijeg Andreja, Peđa i Aleka imaju još dvoje dece, ćerku Milu i sina Maksima. 

 

 

 

Inače, mladi Stojaković je u “Jesuit High” srednjoj školi pružao izvanredne partije, pošto je u proseku postizao preko 25 poena po meču, uz 9.3 skokova.

“Vidim sebe kao svestranog igrača koji može mnogo toga da uradi na terenu. Naravno mnogo toga iz moje igre dolazi iz rada sa mojim ocem. Sve te sitnice koje me uči znače mi i deluju kada igram, držim se toga”, izjavio je Andrej Stojaković, koji planira da poseti i koledže Kentaki, Jukon, Teks i još mnoge druge.

Još uvek nije doneo odluku gde će igrati ali reklo bi se da je na UCLA ostavio odličan utisak na trenera Mika Kronina.

“Sjajan momak, vrlo iskren i direktan. Pravi karakter. Imali smo odličan razgovor”, rekao je Kronin o nasledniku Predraga Stojakovića.