in

Sahranila je oba sina: U razmaku od šest godina izgubila je decu, evo kako su okončali život Kreg i Roni

Roni Tarner, sin svetski poznate pevačice Tine Tarner, pronađen je mrtav u svojoj kući u Kaliforniji u 62. godini. Vest je potvrdila njegova supruga, francuska pevačica Afida Tarner.

„Dala sam sve od sebe do kraja, ali ovoga puta nisam mogla da te spasim. Volim te 17 godina. Ovo je veoma, veoma loše i veoma sam ljuta”, napisala je u objavi. “Ovo je tragedija, počivaj u miru sa svojim bratom Kregom, tvojim ocem Ajkom Tarnerom i Alin… Tako nepravedno”, dodala je. Afida, koja se udala za Ronija 2007. godine, a mislila je na smrt njegovog starijeg brata Krega, koji je sebi oduzeo život 2018. Ronijev otac, Ajk Tarner, umro je 2007, a njegova tetka, Tinina sestra Alin Bulok, umrla je 2010. godine. .

Kako prenosi TMZ, u pozivu hitnoj pomoći rečeno je da je Roni imao problema sa disanjem, a zatim je, uprkos naporima ljudi koji su bili u blizini, da ga ožive, prestao da diše i preminuo. Po dolasku Hitne pomoći, konstatovana je smrt. Tina Tarner (83) i Ajk Tarner dobili su Ronija 1960. godine. Kao i njegovi roditelji, Roni je bio muzičar i svirao je u bendu pod nazivom “Manufactured Funk”.