in

Rijaliti zvezda opet u centru skandala: Organizacija slavnog umetnika tuži Kim Kardašijan

Neprofitna organizacija Judd Foundation, koja je posvećena očuvanju ostavštine umetnika Donalda Džada, tužila je rijaliti zvezdu Kim Kardašijan. Razlog je taj što je Kim navodno falsifikovala umetnikov nameštaj prikazala ga na YouTubeu. Optužuju Kim za lažno reklamiranje jer je, kako tvrde, promovisala stolove i stolice nalik onima koje je pravio Džad. Nameštaj je napravila firma Clements Design. 

Kako navode u tužbi podnesenoj u sredu, njen je video gledaoce naveo na mišljenje da Kim poseduje originalni nameštaj slavnog umetnika.

Printscreen/Youtube

 

 

– Ako ste ljudi koji se bave nameštajem, jer sam se u poslednje vreme stvarno zaludela nameštajem, ovi stolovi Donalda Džada su stvarno neverovatni i potpuno se stapaju sa sedištima – rekla je Kim u videu. Organizacija tvrdi i da su Kim i firma koja je napravila nameštaj ignorisali zahteve da se lažni nameštaj ukloni i da se ukloni video sa lažnim oglasom. Kako kažu, jedini im je izlaz parnica. 

Iz Clements Designa su rekli da postoje ‘očigledne ključne razlike’ između originalnog nameštaja i onog koji su napravili oni i ističu da su zatečeni tužbom. Naveli su i da organizacija nije voljna da se nagodi pod razumnim uslovima.

BONUS VIDEO:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /