in

PROČITALA SAM TVIT! Jasna Đuričić demantovala navode o zlostavljanju

– Nisam prijavila jer me je bilo sramota. Sada me je sramota što me je bilo sramota. Mučno mi je da čitam sve ovo, jer kao da prolazim sve ponovo. Svaka čast onima koji govore, jer znam koliko hrabrosti treba za to. Sve su to mali koraci ka jednoj velikoj slobodi da se kaže – objavila je juče na storiju.

Naime, Jasna je danas demantovala informacije mnogih medija. Objavila je da nikada nije bila zlostavljana.

– Halo! Ja nisam bila zlostavljana. Pročitala sam tvit #nisam prijavila i pružila podršku ženama, inicijativa Milena Predić. Molim medije da ne šire lažne vesti – izjavila je Jasna. 

Printscreen/ Instagram

 

Nakon što je nastao pokret #nisamtražila, a potom i #nisisama, gde su brojne devojke progovorile o zlostavljanju koje su proživele, počeo se nedavno širiti i haštag #nisamprijavila. Žene u njemu navode razloge o tome zašto su ćutale o seksualnom zlostavljanju.

Podsetimo, Jasna Đuričić igrala je glavnu ulogu u filmu „Quo vadis, Aida?“. Film je proglašen najboljim evropskim filmom, a sama Jasna Đuričić proglašena najboljom evropskom glumicom.

Printscreen/ Instagram

 

Jasna Đuričić je srpska glumica, rođena 1966. godine u Rumi. Završila je Akademiju umetnosti u Novom Sadu, a danas je dobitnica brojnih filmskih nagrada. Među ostalim, osvojila je i četiri Sterijine nagrade i Zlatni lovorov venac na MESS-u.

Potom 2014. dodeljen joj je Dobričin prsten, najveća nagrada koja se u Srbiji dodeljuje pozorišnim glumcima za životno delo. Ostvarila je i niz zapaženih uloga na filmu i televiziji.

Za ulogu u filmu Beli, beli svet, reditelja Olega Novkovića, dobila je Srebrnog leoparda za najbolju glumicu na Filmskom festivalu u Lokarnu 2010. godine. Za istu ulogu osvojila je i nagradu za najbolju glumicu na filmskom festivalu Lez ark.

Prijava nasilja u porodici može se obaviti na broju telefona 0800-100-600, kao i pozivom 192.

BUNTOVNIK BEZ RAZLOGA, ŠMEKER KOJI SE NE ZABORAVLJA Na današnji dan Džejms Din tragično je izgubio život!

Iako su mnogi mislili da zbog VELIKE KILAŽE ne može da ostane trudna: Porodila se poznata manekenka, a evo šta je dobila!