in

„Pripremam se za onaj svet“: Teško bolesna glumica oseća da joj se bliži kraj, evo šta radi da bi to olakšala najdražoj osobi

Američka glumica Šenon Doerti, poznata po ulozi Brende u seriji „Beverli Hils“, živi s rakom četvrtog stadijuma, a u svom podkastu je otkrila kako je počela da prodaje svoju imovinu da bi “olakšala život svojoj mami kad umre”.

– Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako ja umrem pre nje – iskreno je izjavila 52-ogodišnja glumica. – Ne želim da ima hrpu stvari kojih mora da se reši… Ne želim da ima četiri skladišta puna nameštajem – objasnila je.

Shutterstock

 

Glumica je nedavno otišla u svoj dom u Tenesiju, kako bi spakovla svoje stvari nakon što je odlučila da odustane od sna o životu na imanju i udomljavanju konja, piše „Page Six“.

– Bile smo u Tenesiju i tamo sam se pakovala… Bilo je jako teško i emotivno jer sam se osećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, kuću za sebe i kuću za mamu i zatim proširim štalu – rekla je Šenon. – Osećala sam se kao da odustajem od sna… Znači li to da odustajem od života? – preispitivala je svoje postupke.

šenon doerti

Shutterstock

 

Šenon pokušava maksimalno da uživa u životu koristeći novac koji je zaradila prodajom stvari za finansiranje zajedničkih trenutaka sa mamom. Njoj su lekari prvi put dijagnostikovali rak dojke 2015. godine, a 2023. je podvrgnuta operaciji mozga i terapiji zračenjem. Za časopis „People“ je rekla da joj se rak proširio na kosti, ostavljajući joj samo “još tri do pet godina života”.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /