in

Princeza od Velsa u modelu sakoa koji je omiljen među Srpkinjama: Može da se nosi uz patike. štikle, baletanke

Kejt Midlton je besprekorno stilizovana u svim prilikama. Bilo da je u pitanju svečana prilika ili dnevna varijanta, princeza od Velsa uvek svojim modnim izborom izazove pažnju i ukrade sve poglede.

Ona se danas pojavila u porodičnom centru Vindzoru, a njeno modno izdanje se veoma lako može iskopirati i postati vaša omiljena poslovna kombinacija.

Kao fokus izdanja se pojavljuje karirani blejzer ravnog kroja, malo duži i sa dva reda dugmića.Ovakav model se može pronaći u prodavnicama jednog od omiljenih brendova među Srpkinjama. Cena ovog blejzera iznosi 69 evra, a širok je spektar prilika u kojima možete da ga nosite. 

Kejt je ispod toga imala običnu belu majicu sa puf rukavima Ralph Lauren, a sve to je iskobminovala sa LK Bennet cigaret pantalonama.

 

 

Teget pantalone na ivicu su dale ovoj kombinaciji elegantnu notu. Uz ovu kombinaciju princeza od Velsa je iskombinovala teget baletanke od prevrnute kože.

Kosu je pustila da joj pada niz telo, a što se tiče aksesoara, ogrlicu od belog zlata i dijamanata sa okruglim priveskom je iskombinovala sa dijamantskim minđušama sa takođe okruglim priveskom.

 

 

Za ovu priliku, Kejt je izabrala prirodni mejkap te je svoje crte lica naglasila sa malo rumenila i ajlajnera. 

 

 

Ovo ležerno izdanje Kejt Midlton može da se nosi i tokom dana i uveče, a može da se nosi i uz patike, cipele na štiklu, baletanke, što je svrstava među najzahvalnije modne kombinacije.