in

Poznatu INFLUENSERKU zadesila TRAGEDIJA: Rodila zdravu BEBU koja je nakon dva dana iznenada PREMINULA

– Lorena, počivaj u miru. Bila je najljepša zdrava beba koju sam ikad videla, baš kao i njena sestra La Rose. Rečima ne mogu opisati kako se osećam  kao majka koja je nosila dete mesecima savršeno i rodila ga, a anđeo mi je sada oduzet. Nije bilo komplikacija na porodu ni u trudnoći, bila je dobro i zdrava, ali neću sada ulaziti u detalje jer znam da ništa nije bilo pogrešno s njom ni sa mnom. Slomljena sam. Vratila sam se kući iz bolnice, ja i Čarli proveli smo toliko vremena s našom devojčicom Lorenom i još se nisam oprostila s njom. Molim vas, mogu li zamoliti fotografe da poštuju našu privatnost. Nikada neću preboljeti ovo, ali naučiću  kako živeti svaki dan s Lorenom u srcu, ona će uvek biti sa mnom i ja ću opet biti s njom jednog dana. Moja Lorena, volim te puno –  napisala je uz crno-belu fotografiju na kojoj drži dečiju ručicu.

 

 

Svi njeni pratioci su joj pružili puno podrške, tešili su je i rekli da mora da ostane jaka i da se svi mole za nju.  

 

 

– Jako mi je žao, suze mi idu dok ovo čitam, ne mogu to ni zamisliti, ostani jaka – jedan je od mnogih komentara ispod fotografije. 

Influenserka je redovno od prvog dana svoje pratioce obaveštavala o svojoj trudnoći i samom napredovanju. Svi su željno očekivali porođaj i radovali se zajedno sa njom. 

BONUS VIDEO