in

Posle ljubavi usledila tužba: Lepa misica optužila bivšeg dečka da je grizao po celom telu

Finalistkinja britanskog izbora za Mis Univerzum 2015. godine, Kloe Oten (33), tužila je bivšeg dečka Rikija Lorensa zbog navodnih ugriza i udaranja, kao i pretnji. Ona tvrdi da je do napada došlo u njegovom stanu u Londonu.

Manekenka i influenserka posetila je dom svog bivšeg dečka u novembru 2022. nakon razmene poruka, a onda je tamo zadržana protiv svoje volje, pošto su se njih dvoje žestoko posvađali.

Profimedia

 

– Tužilac tvrdi da je Lorens pretukao bivšu devojku i povredio je nanevši joj povrede. Nakon svađe želela je da ode kući, ali onda je on nasrnuo na nju i udario je šakom po glavi. Takođe, izgrizao ju je po celom telu – rekla je na početku suđenja tužilac Šejla Dejvis, prenosi „The Sun“.

Kad je Lorens uhapšen, policija je pronašla poruke koje je biznismen slao svojoj bivšoj devojci na dan navodnog napada.

– Ti je***a glupa ku***. Sada si naje***a, kunem se. Učiniću sve što je u mojoj moći da ti s***em život – samo je jedna od poruka.

mis

Profimedia

 

Svedočeći na sudu Kloe je rekla da je prvi put upoznala “narcisa” Lorena 2021. i da zna da bude „prilično agresivan“, kao i da ga se „boji“. Navodeći razloge zašto je otišla u  njegov stan nakon što joj je poslao poruke, nekadašnja misica je rekla: „Bilo je uobičajeno da mi šalje takve poruke, a sutradan bi opet bio normalan. Mislila sam da ni taj put neće obistiniti sve pretnje koje je izneo u porukama.“

Sudu je rekla kako je u stanu bila „pet ili deset minuta“ i da je mislila da će je bivši dečko ubiti.

Lorens poriče sve optužbe za telesne povrede, a suđenje se nastavlja.