in

„Popećemo se na ovu planinu sa tobom, Kejt“: Džejms Midlton šalje poruku podrške svojoj sestri oboleloj od raka – dok ona deli dirljivu fotografiju iz detinjstva

Mlađi brat princeze od Velsa Džejms podelio je dirljivu poruku podrške svojoj sestri u njenoj borbi sa rakom. Princeza od Velsa (42) objavila je danas da je podvrgnuta kursu preventivne hemoterapije nakon uspešne abdominalne operacije u januaru.

Džejms (36) je na Instagramu podelio fotografiju iz detinjstva sa princezom na pešačkom putovanju, rekavši: „Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, popećemo se i na ovu sa tobom.’ Kraljevski fanovi su brzo reagovali, ističući kako će Džejms sada podržati Kejt na isti način na koji je ona bila pored njega tokom njegovih borbi sa depresijom.

 

Dok je princ od Velsa bio uz svoju ženu i zbog koje je otkazao svoje poslove,  izgleda da su Kejtini roditelji Kerol (69) i Majkl (74) bili tu pri ruci. Par, zajedno sa Kejtinom braćom i sestrama, Pipom Metjuz i Džejmsom Midltonom, podržavaju princezin oporavak u njenoj kući u Vindzoru, koja se nalazi u blizini njihovih domova.

 

 


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /