in

Pevačica je imala ŠEST meseci TEMPERATURU: Niko nije znao šta joj se dešava, a onda je dobila zastrašujuću DIJAGNOZU!

Pevačica Jelena Jevremović otišla je na konsultaciju povodom estetske korekcije grudi i ne sluteći da će joj pronaći promene na levoj dojci. Hitno je operisana, a danas se oseća dobro. Ipak, ovo iskustvo je potpuno promenilo, i navelo je da drugačije gleda na život. Ispričala je da se 2017. godine borila sa dosta stresa, što se odrazilo i na njeno zdravlje.

– Imala sam jako stresan period i mogu da kažem da mi je stres srednje ime od kad sam se rodila i onda je došao neki period kada je on bio toliko učestao, u toliko velikoj meri, negde tamo od 2017. godine kada sam te neke privatne probleme imala – od smrti oca, pa još nekih drugih stvari – ispričala je ćerka Mikija Jevremovića nedavno u emisiji RTS Ordinacija.

 

 

– Bio je jako težak period, bilo je ili pukovnik ili pokojnik. Jedva sam izgurala to sa svom svojom energijom i snagom. Nekako dok je sve to trajalo ja sam sve držala, meni nije bilo ništa, a kad sam se opustila i kada sam konačno dovela i život i sebe u red, onda je počelo sve živo da me napada – od svih mogućih prehlada, problema s kičmom, dok nije na kraju došlo i do problema sa dojkom, odnosno do tumora – objasnila je Jelena i otkrila da je ona pola godine imala povišenu temperaturu.

– Mene je pratila temperatura 37,4 stepeni šest meseci i niko nije znao šta mi je. Išla sam čak i da se testiram na koksaki, svojevoljno, zato što sam čitala o tome, a zamarala sam se. Radila sam sve moguće i tumor markere, vadila krv… Sve moguće analize, samo nisam otišla grudi da proverim – rekla je Jevremovićeva koja je nakon operacija na Instagramu apelovala na devojke i žene da idi na redovne kontrole.

 

 

– Nakon skoro 6 sati na operacionom stolu i nimalo jednostavne operacije, sve je, hvala Bogu, prošlo dobro. Danima pre zahvata bila sam u agoniji, plašeći se da je karcinom maligan, brinući i neprestano razmišljajući o deci i svima onima, koje kada legnem na operacioni sto, ostavljam iza sebe… Hrabra sam, maltene neustašiva, nikada se nisam predala… Ali kada su ti životni konci istrgnuti iz ruku i nemaš kontrolu, osetiš se u momentu bespomoćno i slabo. Nema ništa gore i strašnije od toga. Zato, ako češće uradimo makar malo za nas same, to je mnogo! – napisala je Jelena tada.