in

Pevačica je imala 120 kilograma, pa se transformisala uz autofagiju: Smršala 50 kilograma, sad izgleda bolje nego ikad

Naime, osim što je pustila kosu i ofarbala je u crno, pevačica Martina Vrbos se prepolovila otkad je na autofagiji. Ona ne jede 18 sati dnevno, pa je za manje od godinu dana smršala čak 50 kilograma. Martina je imala 120 kilograma, a sada 70.

 

 

– Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu i pila gazirana pića u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma – ispričala je Martina nedavno, pa dodala da joj je gojaznost izuzetno teško padala:

– Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško da radim – rekla je pevačica, pa nastavila:

– Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije.

 

 

Iako se maltene prepolovila, Martini to nije dovoljno. Ona je naglasila da još uvek nije stigla do željene kilaže, ali samopouzdanja joj ne manjka.

– Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12 da bih bila top-riba. A tada ću, čini mi se, gola šetati ulicama, da svi vide koliko sam zgodna!

Pevačica je otkrila da je najčešće na njenom meniju: riba, potaž, salate, ali i burek, a pored promene u načinu ishrane, Martina je uvela i treninge.

 

 

 

– Vežbam tri puta nedeljno. Toliko se dobro osećam da imam potrebu da pomažem i drugim ljudima da smršaju.

– Planiram da pokrenem svoj program u kom ću žene savetovati i bodriti ih da promene svest o zdravom načinu života. Ja najbolje znam kako im je jer sam prošla kroz sve to – završava priču pevačica, piše Informer.