in

Petra je ćerka NAJBOGATIJE SRPKINJE na svetu: Evo kako izgleda njena kuća od 200 miliona dolara

– Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečiju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop – rekla je Petra

Kuća je izgrađena krajem 18. veka, i naravno, kao i svaka vila i ona ima svoje ime, poznata je kao “Sloane House” i važi za jednu najatraktivniju. Nalazi se u britanskoj prestonici.

 

 

Kuća poseduje osam soba i 12 kupatila, naveli su Petra i Sem.

Pored toga pokazali su trpezariju sa nestvarnim akvarijumom, foaje sa lusterom koji ima više od 150.000 kristala, kao i luksuzni bazen i spa. Kako je Petrin verenik naveo, kuća nije na prodaju, a njena vrednost procenjuje se na neverovatnih 170 miliona britanskih funti, odnosno preko 200 miliona evra.

– Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uveravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome – napisala je Petra uz objavljeni video.

Za časopis Architectural Digest ispričala je da joj je bilo potrebno pet godina da kuću uredi onako kako je zamislila.

– Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečiju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah – ispričala je Petra, koja je Sloane House kupila po ceni od 80 miliona dolara.

 

 

Ipak, trenutno sa verenikom Semom i decom živi u Los Anđelesu, pa razmišlja o prodaji britanskog imanja na kojem je boravila tokom pandemije.

Kako izgleda najluksuzniji dom u Londonu, pogledajte u galeriji u tekstu.