in

Ovu vest smo dugo čekale! Samanta se vraća u seriju “Seks i grad” i evo kako je snimila scene sa Sarom Džesikom s kojom je u svađi

Dobre vesti za sve one koji su navijali da se Samanta Džons vrati u nastavak kultne serije “Sex and the city”! Kim Katral snimila je scenu u strogoj tajnosti još u martu za drugu sezonu “And Just Like That…”, ali pre nego što počnete da se radujete bitno je da znate da je njeno pojavljivanje samo nakratko.

Naime, ona će se pojaviti samo u jednoj sceni, kako piše Varietyi i prema izvora Kim je svoju scenu snimila još 22. marta u Njujorku, bez da se videla i sa jednom drugom zvezdom serije, uključujući Saru Džesiku Parker i Majkla Patrika Kinga sa kojima je u svađi.

U ovoj scceni, Samanta koja se u seriji preselila u London imaće telefonski razgovor sa Keri. Podsetimo, Samanta se u prvoj sezoni dopisivala sa Keri, a u poslednjoj epizodi njih dve su napravile plan da se vide i porazgovaraju.

 

 

To ipak ne znači da će Samanta postati deo ovog projekta. Ipak, njen povratak u bilo kojoj formi oduševio je fanove serije koji su mišljenja da ovo kultno ostvarenje nije to-to bez najupečatljivijeg lika. 

Zašto su se Kim i Sara posvađale?

Po završetku serije 2004., krenuli su navodi o odnosu Kim, Kristin, Sare i Sintije, da se tu ne radi o pravom prijateljstvu. 2017. godine Njujork Post objavio je artikal u kom je objasnio da je kult “zlih devojaka” uništio “Seks i grad” ekipu. Prema njima, Sara i Sintija, zbog pređašnjeg poznanstva, ubrzo su se sprijateljile i u svoju grupu uključile i Kristin. Za Kim, izgleda nije bilo mesta, a glumica se osetila još više izolovano kada je kreator i producent serije Daren Star napustio projekat, te na njegovo mesto stupio prijatelj SJP, Majkl Patrik King.

Navodno, i tokom pauze za ručak, devojke nisu želele da sede sa Kim, a na dodeli Emmy nagrada 2004. godine, Kim je sedela odvojeno od ostatka ekipe, za šta je svojevremeno izjavila: “Da li smo mi najbolje prijateljice? Ne. Mi smo profesionalne glumice i imamo svoje odvojene, privatne živote.”

Naravno tu je i polemika oko novca, kada je Sari pridodata titula ekskluzivnog producenta u drugoj sezoni, što je povećalo njenu zaradu na 300,000 dolara, a po navodima medija i Kim je zatražila isto.

Za vreme snimanja prvog “Seks i grad” filma 2009., govorilo se da Sara i Kim ne govore, međutim obe su to, u različitim intervjuima porekle. Ipak, neprihvaćena glumica okrivljena je i što do snimanja trećeg dela filma nije došlo, a mediji su navodili da je imala razne uslove, poput da želi ponude i za druga filmska ostvarenja kako bi nastavila rad na ovom projektu.

Kim je u emisiji “Piers Morgan’s Life Stories” 2017. opovrgnula te navode i rekla da nema nikakvih interesa ikada više da se vraća u franšizu “Seks i grada”. Tu je takođe izjavila da nikada nije bila prijateljica sa koleginicama iz serije i da je to jedan zdraviji odnos, kada je jasna linija između profesionalnog i privatnog života.