in

Ovako izgleda Aleksandra, supruga Zdravka Čolića

Zdravko Čolić je dugo nosio epitet “najpoželjnijeg neženje”, a onda je njegovo srce osvojila jedna Aleksandra.

Kako gotovo nikad nije pričao o svojim izabranicama, kao grom iz vedra neba je sve iznenadila vest da se legendarni pevač ženi! Još više je ljude iznenadila činjenica da je srce regionalne zvezde osvojila vrlo jednostavna devojka Aleksandra, tada studentkinja geografije.

Vole se već 33 godine, a ljubav su krunisali brakom u aprilu  2001. bez velike pompe, čuvajući za sebe najemotivnije trenutke. Vlasnik nekih od naših najvećih hitova sudbonosno “da” je izgovorio u 50. godini, a sa suprugom je dobio dve ćerke.

 

 

I posle tri decenije se nije puno toga promenilo. I dalje se ne zna mnogo toga o Aleksandri koja je jako posvećena porodici. Ponekad ode na njegov koncert, ali se i tada trudi da bude neprimetna. 

Zdravko retko kad priča o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom otkrio da ga je supruga oborila s nogu svojom privrženošću i time što uopšte nije komplikovana žena.

– Očarala me je svojom jednostavnošću i prvrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo ušli i u vezu – ispričao je svojevremeno Čola u jednom od intervjua.

Aleksandra ima izričit stav o tome da se ne pojavljuje u javnosti, a tome je dodatno doprineo i napad jedne Čoline obožavateljke pre mnogo godina.

– Puno toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Aleksandra se izmaknula, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Ona ne voli da se eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu  daleko od očiju javnosti – rekao je Čola svojevremeno.

Aleksandra je jedino napravila presedan kada je njen muž snimao spot za sada već evergreen “Tebe čuvam za kraj”, pa je dozvolila da se njena slika pojavi u poslednjem kadru.