in

Ova GLUMICA je bila prva Čolina ljubav: Posvetio joj je pesmu “Noć mi te duguje”

Zdravko Čolić (71) je već godinama u skladnom braku sa Aleksandrom, ali pre nje je voleo sarajevsku glumicu Jasnu Ornel Beri (67). Ona je bila njegova velika ljubav, a zaljubio se u nju na prvi pogled.

Bilo je to 1970-ih u Sarajevu, gde su tada oboje živeli.

 

 

– Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo pevači već i glumci, slikari… Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je rezerviran samo za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – rekla je glumica za bosanske medije.

 

 

Svako je krenuo svojim putem, ali nakon rata opet su se sreli, ovoga puta u Beogradu. Kako je ispričala glumica, susret je bio vrlo emotivan. Za Zdravka je rekla da je dobar čovek i da je pun pozitivne energije te dodala:

– To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu “Noć mi te duguje” – zaključila je glumica.

Danas ljubi prelepu Amal Kluni: Malo je poznato da je OVA poznata GLUMICA bila PRVA supruga Džordža Klunija!