in

Otac Hejli Biber zabrinuo njene fanove: Poručio im da se mole za njegovu ćerku, svi se pitaju šta se dešava sa Džastinom

U braku Hejli i Džastina Bibera već neko vreme, pišu strani mediji, ne cvetaju ruže. Hejlin otac, Stiven Boldvin, zabrinuo je obožavatelje kada je na Instagramu zamolio pratioce da se pomole za njegovu ćerku i njenog muža. Ipak, Stiven nije objasnio kroz što Hejli i Džastin prolaze

 

 

Stiven, inače brat Aleka Boldvina podelio je snimak pevača kako svira gitaru i peva pesmu “I Could Sing of Your Love Forever” sastava Hillsong Worship i uz nju poručio: 

– Hrišćani, molim vas, kad pomislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak i uputite malu molitvu njima, za njihovu mudrost, zaštitu i da se približe Gospodu. 

Printscreen/Instagram

 

Originalnu objavu podelio je Viktor Marks, osnivač All Things Possible Ministries, crkvene zajednice u SAD-u. Viktor je jednom prilikom rekao da se on i njegova supruga često mole upravo za Hejli i Džastina. 

– Postoje posebni izazovi sa kojima se ljudi na visokim položajima suočavaju, a istovremeno neprijatelj ne želi da se oni približe Isusu – istaknuo je.

BONUS VIDEO: