in

Ona je bila BALKANSKA Merlin Monro: Tajči je sad otkrila da ima POLUSESTRU, izgleda isto kao ONA, ali ih vezuju sećanja na tužan DOGAĐAJ

Nekadašnja pevačka zvezda Tatjana Kameron Tajči godišnji odmor provela je sa porodicom na hrvatskom primorju gde je uživala na Korčuli i Pelješcu. Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira sa majkom Šteficom i sinovima Danteom, Evanom i Blejzom.

„Ovako izgleda savršena sreća: moja mama i moja deca na jednom mestu i na veoma posebnom mestu“, napisala je pevačica uz fotografiju. Tajči je u svojim objavama na otkrila da posebno uživa na odmoru i da se podseća starih dana. „Sećam se ovog mesta kao magičnog. I svaki put se sećanje na to ne približi stvarnosti – rekla je pevačica uz svoju fotografiju pored mora.

 

Međutim, kako saznaje Storyhr, Tajči je pre nekoliko dana posetila Pelješac, tačnije Viganj, gde je potpuno spontano izašla na scenu i na sveopštu radost mnogobrojne publike izvela nekoliko hitova.

„S obzirom na to da se umetnički poznajemo godinama, svaki put zajedno odsviramo nešto u opuštenoj i primorskoj atmosferi. Tajči je prošlog petka ostavila ljude potpuno opčinjene kad je nastupila u jednom baru. Kao potpuno iznenađenje, bez prethodne najave, izašla je na binu i otpevala svoje hitove ‘Let’s go crazi’, “Dvije Zvezjedice”…

Tajči je u Hrvatskoj proslavila još jedan važan datum koji je obeležila i na Instagramu – rođendan svoje polusestre Tonke sa kojom se fotografisala. „Juče smo proslavili 18. rođendan moje polusestre Tonke. Ona je lepa i moćna duša i veoma talentovana mlada žena i umetnica (pozorište, muzika, pisanje…). Sa velikim uzbuđenjem čekam da vidim kako će se njen put nastaviti – počela je Tajča.

„Iako je naš tata preminuo kada je Tonka imala samo dve godine, oseća se prisustvo njegove ljubavi i duha. Bilo je divno videti njen krug prijatelja i porodice. Veoma sam zahvalna na tim porodičnim okupljanjima, to je takav poklon. Nedostajali su mi članovi porodice koji nisu mogli da nam se pridruže i radujem se sledećem susretu – zaključila je ona.

 

Ovog petka je otkrila i da napušta Hrvatsku, a sa sinovima je pozirala ispred aerodroma u Zagrebu.

BONUS VIDEO