in

Neda Ukraden svako jutro vežba, a jednu namirnicu obožava: Njena vitka linija u osmoj deceniji je inspiracija mnogim ženama!

Pevačica Neda Ukraden ove godine će napuniti 73 godine, a svi su saglasni da izgleda fantastično i da bi mlađe koleginice mogle da joj pozavide na savršenoj liniji.

 

 

Kako kaže pevačica za Jutarnji.hr tajna leži u tome da ne preterujete ni u čemu i da pomalo vežbate. 

– Ja već godinama gotovo svako jutro radim vežbe za telo, kao i vežbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umesto toga, gde god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake – kaže Neda i dodaje:

– Vežbe mi nisu previše naporne, a drago mi je da se rezultati vide i da u 73. godini s ponosom mogu da kažem Sve na meni je moje! – govori Neda koja je demantovala da se ikada podvrgla estetskoj operaciji. 

 

 

– Lepota je u nama, kad to prepoznamo, postanemo zadovoljni sami sa sobom – ističe pevačica.

Neda Ukraden kaže da vodi računa o količini hrane koju unosi u organizam. 

 

 

– Volim mediteransku hranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu, kuvanu hranu… Kraljica mog stola je raštan, to povrće obožavam. Ponekad posegnem i za kojim kolačem ili sebi priuštim tanjir testenine. Ali, kad preteram jedan dan, pazim na to što ću da pojedem drugog dana i tako sam stalno u ravnoteži. A ravnoteža je u životu uvek bitna –  rekla je Neda za Jutarnji.hr