in

“Ne želim da mu kupim AUTO, neka sam zaradi”: Sin FUDBALSKE legende radi u KOPIRNICI, nema ništa od očevog bogatstva, evo koji je razlog

 

Argentinac Gabrijel Omar Batistuta godinama je bio u samom vrhu svetskog fudbala, bio je fantastičan noseći dres Fiorentine u onim zlatnim sezonama italijanskog fudbala, a njegovi golovi se prepričavaju i danas.

O tome kako je vaspitao svoju decu tek će se pričati!

Njegov sin Lukas (20) radi u jednoj fotokopirnici, što je za Batigola sasvim normalna stvar.

Profimedia

 

 

– Mogao sam Hoakinu kupiti kola. On bi se u njima vozio, ljudi bi se divili, ali taj automobil ne bi bio plod njegovog rada. To ne bi bio stvarno njegov auto. Ovako radi kao sav običan svet, naučen da troši ono što sam zaradi. Ja svom sinu ostavljam dostojanstvo. Kada bude kupio automobil, to će biti od novca koji je sam zaradio i to osećanje neće mći da se poredi sa onim koje bi imao da sam mu ja kupio – rekao je bivši fudbaler.

Legendarni napadač ima četiri sina i očigledno je odlučio da oni ne budu razmažena deca. Svako mora da zarađuje za sebe, bez obzira na to što je tata bio jedan od najboljih napadača na svetu u toku bogate karijere.

Batistuta je ponikao u Njuelsu, kasnije je igrao i za River i za Boku, a u evropskoj karijeri nosio je dres Fiorentine, Rome i Intera, gde je bio na pozajmici. Od fudbala se oprostio u Al-Arabiju iz Katara, 2005. godine.

Danas je daleko od fudbala jer se teško kreće, a svojevremeno je isticao da nakon karijere nema istu strast prema igri kao što je imao dok je bio aktivan fudbaler.

Seka Aleksić na BADNJI DAN doživela TRAGEDIJU: "Neka ti je večna slava, dušo moja"

Smrtna kazna za korišćenje TOALETA: Ovako Kim Džong Un čuva svoju NAJVEĆU tajnu