in

Najpoznatija SRPKINJA u Holivudu opet zapalila internet: Slikala sa se MUŽEM, ali nećete moći da skinete pogled s njene ZADNJICE

Starleta Koko Ostin, našoj publici poznata ne zbog preteranih uspeha u svetu Holivuda, već zbog činjenice da ima srpsko poreklo, opet je na Instagramu podelila prilično lascivnu fotografiju!

 

Naime, atraktivna 43-godišnjakinja pozirala je zajedno sa 21 godinu starijim suprugom – reperom i glumcem Ajs Tijem, i to u škakljivom položaju. Ona mu sedi u krilu i strasno ga ljubi u obraz, a ono što je zapravo intrigantno jeste izdanje u kome Koko to radi!

 

Plavuša, poznata po bujnim oblinama, uskočila je u plavi, mrežasti kombinezon, a jasno je da ispod njega ne nosi apsolutno ništa. Ona je akcenat stavila na svoju bujnu pozadinu koju rado pokazuje i koja je zaista zavidnih razmera.

Inače, Koko ili ili Nikol Natali Ostin – kako zapravo glasi njeno pravo ime, rođena je u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi. Zanimljivo je i da je sama nekoliko puta u javnosti akcentovala da ima naše korene.

Podsetimo, ova plavuša postala je poznata javnosti zbog braka sa Ajs Tijem, sa kojim je na ludi kamen stala još davne 2005. godine. Teško da znate bilo koji od njenih filmova, ali ste zato omalenu Koko Ti zasigurno viđali u spotovima njenog supruga, a možda ste je nekad gledali i u sopstvenom rijaliti šou “Ajs voli Koko”.

No, ono što je sigurno da niste mogli da je “preskočite” na Instagramu gde ima neverovatnih tri miliona pratilaca, a s obzirom na količinu provokatavnih fotografija, ova brojka ni ne čudi.

Možemo reći da je brak sa reperom bio samo odskočna daska za Koko, a da su njene ogromne obline te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom:

“Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oko zapala i njena velika zadnjica. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio koliko je mila.”

Samo dva meseca od prvog sastanka par se obavezao na večnu ljubav, a iako se ovo činilo kao brzopleta odluka, ispostavilo se da je bila prava – verovali ili ne danas važe za jedan od najskladnijih brakova u Holivudu.