in

Na snimanju SERIJE JE PREMINUO, a nju je voleo VIŠE OD ŽIVOTA: Branka je Danila očarala čim je izašla iz autobusa, a malo ljudi zna kako ona izgleda!

Mnogi su verovali da obožava kafane, ali on je zapravo bio porodičan čovek, koji je iznad svega voleo glumu i svoju porodicu. Sa suprugom Brankom, rođenom Cetinjankom sreo se slučajno, ali je odmah znao da će mu baš ona biti žena, preneo je “Objektiv”.

– Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedio u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: “Je l’ vidiš onu devojku? To će mi biti žena.” Upoznali su se – i to je bilo sve – ispričala je svojevremeno njegova ćerka Jelena.

Na vrhuncu popularnosti, kako bi deca imala što bolje uslove za odrastanje, porodica se iz stana u centru Berograda preselila na Avalu.

 

– Mislim da je to nešto najbolje što je tata mogao da uradi jer nas je sklonio s asfalta, pa su moja braća i sestra umesto da rastu čekajući lift, uživali u prirodi i zdravom detinjstvu – rekla je Jelena.

Danilo je umro na snimanju serije “Stižu dolari” u martu 2006. godine.

Petra je ćerka NAJBOGATIJE SRPKINJE na svetu: Evo kako izgleda njena kuća od 200 miliona dolara