in

Modni stil Marije Kilibarde kao večna inspiracija: Obožava svedene kombinacije, a ovaj vanvremenski komad je obavezan u njenom ormaru

Ženstvena, eegantna, žena koja zrači harizmom, tako bismo mogli da opišemo Mariju Kilibardu. Ona je poznata po elegantnom stilu, obožava vanvremenske komade. 

Ako je pitate za omiljenu modnu kombinaciju daće vam jednostavan odgovor. Voli svedene komade poput bele majice, crnih pantalona, crne kožne jakne. Modni stil lepe voditeljke vremenom se menjao, a kako je jednom izjavila imala je drastične faze.

 

 

– Od šestog razreda osnovne škole se menjao toliko drastično da sam u jednom momentu iz neopank-darkerske faze prešla direktno u fazu devojčice, obučene u ružičastu boju. Moj modni razvoj bio je prirodan i uvek u skladu sa mojim godinama- rekla je Marija za Nova.rs.

Ona danas voli da nosi jednostavne odevne kombinacije, a ponekad se kod nje mogu pronaći i kičasti detalji na aksesoarima. 

 

 

Najčešće je viđamo u cigaret pantalonama i sakoima, ali Marija takođe savršeno iznosi i elegantna odela i haljine. 

 

 

U svojim televizijskim pojavljivanjima nosila je haljine raznih dužina i modela, ali zbog njenog stasa nema sumnje da su dugačke haljine nešto u čemu pleni.

 

 

Ponekad joj se dešava da eksperimentiše sa animal printom, što je posebna modna poslastica jer je viđamo uglavnom u jednobojnim izdanjima.

 

 

Od vanvremenskih komada, njen omiljeni je definitivno crna kožna jakna. 

 

 

Modni stil Marije Kilibarde je jedna od najboljih inspiracija za mnoge žene, a ako ne znate šta da obučete bacite pogled na njen Instagram i brzo ćete dobiti ideju kako da se besprekorno stilizujete i za elegantne i ležerne prilike.