in

Mister Bin u centru SKANDALA zbog nje: Razorio je svoju porodicu, pa ga se i ĆERKA javno odrekla, a sada živi u VIKENDICI daleko od svih!

Mister Bin je započeo vezu sa 26 godina mlađom devojkom, dok je još bio u braku.

Kultni Mister Bin se oženio 1990. Sunetrom Sastrom, koju je upoznao osamdesetih godina kada je ona radila kao šminkerka na BBC televiziji. Dobili su dvoje dece, a pre par godina su objavili da se razvode – tačnije, britanski mediji su otkrili da je Roven u tajnoj vezi sa glumicom Luizom Ford (41). Skandal je bio još veći, jer je pomenuta glumica mlađa od njega čitavih 26 godina.

– Sunetra je bila duboko uznemirena zato što je zamenjena tako mlađom ženom – izjavio je u to vreme nepoznati izvor za “Sun”.

Brzo su se razveli nakon toga, saslušanje je trajalo svega 65 sekundi, a razvod je potvrđen od strane suda na osnovu Etkinsonovog navodnog “nerazumnog ponašanja”, iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog.

Ni Rouan ni Sunetra, koja je podnela zahtev za razvod, nisu bili prisutni na saslušanju.

Tanjug/Ap

 

Njegova ćerka Lili toliko je zamerila ocu što je ostavio njenu majku, a koliko je zapravo bila povređena govori činjenica da se odlučila na drastičan korak, pa je promenila prezime, iz Etkinson u Sastri, majčino prezime.

Njegova supruga je nakon razvoda dobro prošla, pa je tako ostala je u luksuznoj u Londonu, čija je vrednost procenjena na 21 miliona funti, dok se Rouan preselio u vikendicu vrednu koja je vredela samo četiri miliona funti.

Mister Bin je inače jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti.

Ovo je supruga SRPSKOG Šumahera koja mu je podarila DVE princeze: Dušan ju je zaprosio na veoma NEOBIČAN način i od tada se ne razdvajaju, a danas na stazi ona vodi GLAVNU reč

Nakon svakog rođendana starija je OSAM GODINA: Ova jutjuberka imala je JEZIVU bolest za koju NEMA LEKA, a  pre para dana je i PREMINULA!