in

Ministarka PREFINJENOG stila: Darija Kisić koristi isti recept kao Kejt Midlton, a ova je njena omiljena haljina

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević važi i za ministarku koja ima prefinjen i elegantan stil.

Kako i priliči jednoj dami, Darija je izgradila svoj stil, te zna šta joj najbolje “stoji”. Uglavnom bira haljine klasičnog kroja koje upari sa sakoom ili jednobojna odela, sako i pantalone.

 

 

Poređenje sa Kejt Midlton došlo je upravo zbog toga jer je vojvotkinja poznata po tome da “reciklira” i ne ustručava se da nosi istu kombinaciju više puta.

 

 

Tako je i Darija zapažena da je jednu haljinu nosila u tri različite prilike. U pitanju je klasična haljina pepito printa koja ističe njenu figuru peščanog sata. Uglavnom, u zavisnosi od prilike, kombinovala ju je sa crnim sakoom.

 

 

Živimo u dobu kada nošenje iste odeće u javnosti napokon postalo “in”, tačnije u trendu. Način života se dosta promenio, te su ljudi svesniji da je modna industrija veliki zagađivač prirode. 

Devedesetih se NIJE skidala sa TV ekrana: Bila je voditeljka, manekenka i žena fudbalera, a evo kako danas izgleda SANI ARMANI!