in

Lepa Brena dramatično promenila boju kose

Njih dve su odlučile da ovo veče provedu u nezaboravnoj atmosferi, a na događaj je došao i veliki broj njihovih koleginica, kako bi ih podržao i uživao u izvedbi velikih hitova. 

Čini se da Brena kao i uvek do sad ništa ne prepušta slučaju, pa je uspela da izazove opšte zaprepašćenje, naravno, u pozitivnom smislu, čim je izašala iz luksuznog automobila koji ju je dovezao na nastup.

Naime, Brena je bila u jednom simpatičnom kompletu od svile, ali to nije ono što je privuklo pažnju svih okupljeni novinara i fotografa, već i onih koji su došli da uživaju na nastupu.

Ono što je Brenin zaštitni znak godinama jeste njena duga i bujna plava kosa. E pa sada se baš to promenilo. Ili je ipak ovo bila samo igrarija, perika koju će pevačica nakon nastupa odložiti u ormar i vratite se svojoj barbi plavoj boji kose. Naime, Brena je pola svoje kose obojila u šerpa plavo.

Naravno, komentari su bili dijametralno suprotni, pa su išli od “boginja stila”, “njoj sve lepo stoji”, do “šta joj je ovo trebalo” i “jezivo”. 

 

ATA Images

 

 

Dok ne vidimo šta je u pitanju ostaje nam sam da pomno pratimo kako naša velika diva izgleda sada i da uživamo u stajlingu, pevanju i atmosferi koja će sigurno moći da se doživi, pa makar i kroz stoje koje će poznati kačiti na društvenim mrežama. 

Anketa

Da li vam se sviđa Brenina boja kose?

 

U galeriji pogledajte kako je Brena izgledala na nastupu