in

Kraljica Ranija oduševila stajlingom na venčanju svog sina: U crnoj, elegantnoj haljini sa čipkanim detaljima izgledala je zanosno

Juče je u Jordanu bio veliki dan: prestolonaslednik Jordana, princ Husein se oženio svojom devojkom Radžvom Al-Saifom u predivnoj bašti palate Zahran u Amanu.

Venčanje sin kralja Abdulaha i kraljice Ranije opisano je kao svadba decenije, a bilo je više od 700 gostija iz celog sveta.

 

 

 Jordanska kraljica Ranija je kao i obično oduševila modnim izborom. 

Ona je na svojoj Instagram stranici sinu i snaji poželela svu sreću i čestitala im.

– Neka vas Bog blagoslovi oboje i ispuni vaš dom ljubavlju i srećom. Sa Huseinove i Radžvine svadbene ceremonije – napisala je jordanska podelivši nekoliko fotografija sa kraljevskog venčanja.

 

 

Ona je za venčanje svog sina čuvala haljinu koja zrači otmenošću i elegancijom.

Kraljica Ranija od Jordana je goste dočekala u crnoj haljini do poda iz kolekcije Dior iz 2022. godine koja je imala duge rukave i krem čipkasti vez na rukavima, dekolteu i na leđima. 

Ova glamurozna i prefinjena haljina imala je okovratnik u vidu polurolke, a kroj je do struka pratio liniju tela, a od struka se širio u A kroj. Jednostavno, crno sa odmerenim čipkastim detaljima i nesumnjivo elegantno – ova kombinacija je dokazala da je “manje uvek više”.

 

 

Jordanska kraljica je ovu haljinu iskombinovala sa zlatnim minđušama i neutralnom bež torbicom, a svoju kosu je pokupila u punđu ostavljajući nekoliko pramenova s prednje strane da padaju niz lice. 

 

 

Svi su prokomentarisali da je kraljica Ranija za sinovljevo venčanje odabrala stilski potpuno drugačiju kreaciju u odnosu na haljinu koju je nosila na venčanju princeze Iman, svoje ćerke u martu ove godine.