in

Kontroverzan brak: Alina (55) se udala za 31 godinu mlađeg, a sada im se ostvarila ova velika želja

Kontroverzan brak: Alina (55) se udala za 31 godinu mlađeg, a sada im se ostvarila ova velika želja
Kontroverzan brak: Alina (55) se udala za 31 godinu mlađeg, a sada im se ostvarila ova velika želja

Poznata kolumbijska glumica koja je glumila u raznim sapunicama sada je zatrudnela sa svojim 31 godinu mlađim suprugom, koji je influenser. 

Njihovo venčanje izazvalo je veliku pažnju. Kolumbijka Alina Lozano (55) udala se za influensera Hima Velaskeza (24) u novembru prošle godine. 

Njihovo venčanje u to vreme izazvalo raspravu zbog njihove velike razlike u godinama – međutim, Alina je insistirala na tome da se njihova veza ne temelji na finansijskoj koristi za njega. 

 

 

“U vezi smo jer je on samostalan, super smo tim, on zarađuje novac na mrežama i ujedno je glumac”, izjavila je Alina njemu u odbranu. 

Ona, je, naime, dugogodišnja glumica i glumila je u nizu tamošnjih serija.

Kada ju je zaprosio, bio je vrlo romantičan. 

“Alina, odrastao sam gledajući tebe, kad sam imao godinu dana mama me nazvala Pedro el Eskamoso i od tog trenutka sam znao da si ti žena mog života, tada sam već sam to potvrdio i zato želim da me pratiš do kraja mojih dana”, izjavio je. 

Sada je par, koji zajedno ima više od milion pratilaca na Instagramu, zapanjio obožavatelje objavom novosti o svojoj porodici. 

 

 

“Prijatelji, teško je zatrudneti prirodnim putem, ali nauka je dosta napredovala i želimo ovo da učinimo za žene svih dobi koje imaju problem sa trudnoćom ili kada pređu 50-tu”, rekla je Alina, koja živi sa svojim suprugom u Kolumbiji. 

“Potpomognuta reprodukcija, prijatelji. Morate da pronađete donorku jajne ćelije i prođete ceo proces koji je jako dug. Morate da uštedite malo novca, ali moguće je”, objavili su.

Par je koristio kliniku za neplodnost kako bi im pomogla da ona zatrudni, što je dosad koštalo više gotovo 24.000 evra. 

“Mnogi ljudi su nas pitali koliko košta lečenje, proces oplodnje i klinika za neplodnost. Nećemo vam reći tu informaciju, i to iz opreza, ali predlažem da uštedite i budete strpljivi jer će vam trebati i novac i strpljenje”, izjavila je Alina. 

 

 

 

No u tom trenutku uletio je Him i rekao cifru. 

“To je veliki novac, ali vredelo je jer vidite da naše malo čudo dolazi”, potvrdili su.

Rođena u Kolumbiji 1969., Alina je glumica i scenaristkinja koja je bila u braku s kubanskim glumcem Mihailom Mulkajem od 2005. do 2008., piše The Sun. Prvi put se pojavila u kolumbijskim sapunicama 1991. pre nego što je nastavila da glumi u popularnim serijama kao što su ‘El Señor de los Cielos’ (‘Gospodar neba’) i ‘La Reina del Sur’ (‘Kraljica juga’).

BONUS VIDEO:

 

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /