in

Kevin Kostner osvaja srce publike na Kanskom festivalu

Na 77. Kanskom festivalu juče je prikazan film “Horizont: Američka saga”, režiran i u glavnoj ulozi sa Kevinom Kostnerom. Kostner je pre premijere prošetao crvenim tepihom, u društvu petoro od sedmoro svoje dece. Na crvenom tepihu se posebno istakao njegov najmlađi sin Hejz, koji takođe glumi u ovom filmu i nosi ime po glavnom junaku, što dodatno naglašava dugogodišnji rad Kostnera na ovom projektu.

Profimedia

 

 “Kevin, Kevin, Kevin”

Nakon svečane projekcije, film je dobio sedmominutne ovacije, uz skandiranje publike: “Kevin, Kevin, Kevin,” što je dirnulo slavnog glumca do suza. Kostner se zatim našalio: “Žao mi je što ste morali toliko dugo da aplaudirate da bih shvatio da treba da govorim.” On je izrazio zahvalnost prisutnima, naglašavajući koliko mu ovaj trenutak znači, ne samo za njega, već i za njegovu decu i saradnike koji su verovali u njega.

kevin kostner

Profimedia

 

Stavljanje hipoteke na ranč

Film “Horizont: Američka saga” je deo većeg projekta, a prvi naredni deo bi trebalo da se pojavi u bioskopima u avgustu. Kevin Kostner je u ovaj film uložio veći deo svog bogatstva, uključujući i stavljanje hipoteke na svoj ranč. “Horizont” prikazuje krvavu ekspanziju američkog Zapada kroz perspektive stočara, farmera, vojnika i starosedelaca.

kevin kostner

Profimedia

 

Iako je većina publike bila oduševljena filmom, nekolicina je napustila salu tokom trosatne projekcije. Međutim, to nije umanjilo celokupno pozitivno raspoloženje i atmosferu, kako prenosi Variety.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /