in

Kejt Hadson muzički album – Najžena

Kejt Hadson muzički album – Najžena
Kejt Hadson muzički album – Najžena

Kejt Hadson, koja je proslavila svoj četrdeset peti rođendan juče 19. maja, imala je mnogo razloga za slavlje. Dva dana pre rođendana izašao je njen prvi debitantski album pod nazivom ”Glorious”. Najave albuma na društvenoj mreži Instagram uzbudile su fanove koji su komentarisali da neće spavati veče pred objavljivanje.

 

 

 

 

Američka glumica, poznata po ulozi Peni Lejn u filmu Kamerona Kroua ”Almost Famous’,’ više je nego upoznata sa muzičkom industrijom. Kako je izjavila u intervjuu za sajt-magazin Vulture  može da podnese drske kritike vezane za izgled, glumu ili modu, ali kada je reč o umetnosti i njenoj ljubavi prema njoj, tu nema kompomisa!

U istom intervjuu je dodala da je zbog izvesnog poštovanja i divljenja htela da uradi sve na albumu kvalitetno. Odvojila je dovoljno vremena za svaku numeru, a bavila se i pisanjem pesama. Javno je progovorila i o nekim zajedničkim temama vezanim za pesme, kao što su: psihoterapija, ljubavni odnosi, način na koji su je partneri percipirali i njena deca kojima je posvetila pojedine numere. 

 

Kako vam se sviđa pesma Kejt Hadson?

 

 


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /